Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Italia

Italia on tuntunut jo ensimmäisestä vierailustani toiselta kodilta. Kävin Firenzessä kesäkuun alussa toista kertaa, ja kaupunki avautuu ihan eri tavalla kun reissua ei vaivanneet pakolliset turistikohteet, ne kun ehdittiin nähdä jo viime vuonna.

Mutta Duomoa oli pakko käydä moikkaamassa, sen verran hieno se on! :)

  • Kirsi

    Entä se toinen koti; Suomi vai Englanti? ;) Joskus on ihan parasta mennä jo entuudestaan tuttuun paikkaan, jossa “pakolliset” kohteet on jo koettu ja voi keskittyä kaikkeen muuhun.

    • pebaline

       Kyllä se oikea koti nykyään minulle on Lontoo. Mitä kauemmin täällä asun sitä enemmä tunnen oloni vieraaksi ja turistiksi Suomessa vieraillessani. Se on toisaalta hämäävää, sillä kaikki on tuttua (ja osaan kieltä), mutta silti outoa. :) Pitää varmaan bloggailla näistä tuntemuksista havainnoinneista joku päivä lisää.