Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

viherpeukalo

Kuvatoiveita puretaan tänäänkin, sillä Heidi toivoi kuvaa Lontoon puutarhakeskuksista. Suurimmat puutarhaketjut sijaitsevat lähiöden automarkettien kupeessa, mutta Lontoosta löytyy myös kivoja itsenäisiä puutarhaliikkeitä, kuten Kentish Townissa sijaitseva BOMA. Se seisoo hassusti kerrostalojen ja junaratojen keskellä ihanan vihreänä keitaana. Asioin siellä  mielelläni, sillä kaupan valikoima on hyvä ja asiakaspalvelu ihan parasta. BOMAn melkein naapurissa on muuten yksi Lontoon City Farmeista. Suurkaupungin kainalossa pienikin pläntti vihreää on helpotus, mutta sillä laiduntavat lehmät ilahduttavat vielä enemmän. :)