Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

viherpeukalo

Kuvatoiveita puretaan tänäänkin, sillä Heidi toivoi kuvaa Lontoon puutarhakeskuksista. Suurimmat puutarhaketjut sijaitsevat lähiöden automarkettien kupeessa, mutta Lontoosta löytyy myös kivoja itsenäisiä puutarhaliikkeitä, kuten Kentish Townissa sijaitseva BOMA. Se seisoo hassusti kerrostalojen ja junaratojen keskellä ihanan vihreänä keitaana. Asioin siellä  mielelläni, sillä kaupan valikoima on hyvä ja asiakaspalvelu ihan parasta. BOMAn melkein naapurissa on muuten yksi Lontoon City Farmeista. Suurkaupungin kainalossa pienikin pläntti vihreää on helpotus, mutta sillä laiduntavat lehmät ilahduttavat vielä enemmän. :)

 • Inkivääri

  Onnea uuteen blogiin, kaipailin päivityksiä ja nyt vasta huomasin, että olet muuttanut!  Tuntuu kuin kuvat pääsisivät paremmin oikeuksiinsa tällä pohjalla:)

  • Susanna

   Kiitos kiitos ja ihanaa, etta loysit uuteen osoitteeseen. :)

 • Kirsi Mäkiniemi

  Olen seurannut ja tykännyt uudesta blogistasi, ja mielellään olisin kommentoinutkin, mutta jostakin syystä se ei onnistu kotikoneeltani… Täällä töissä näyttää onnistuvan, mutta tämä on ensimmäinen kerta kun työkiireiltä edes ehdin verkkoon tälle keväälle! Toivon siis leppoisampia työpäiviä… ;) Lontoon vuosinani asuin muuten ihan Boman nurkilla ja hankin sieltä kesän väripilkut oveni pieleen -tai kävin ihan muuten vaan. Kiitos tästä(kin) kuvasta!