Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Boots

Kaisa kysyi blogitoiveissa mitä kaipaisin, jos muuttaisin Lontoosta pois. Yksi ehdoton asia olisi Boots-kauppaketju!

Bootsin sisuksista kun löytyy apteekin lisäksi kaikki tarpeellinen meikeistä vitamiineihin, suihkugeeleistä hiusväreihin, ja sillä on sitä paitsi saarivaltion paras plussakortti. :)

 • Kirsi

  Boots on kieltämättä hyvä. Edelleenkin Lontoossa käydessäni, poikkean aina Bootsiin ja ostan yhtä sun toista. Mitäs niiden plussakorttiohjelma pitääkään sisällään?

  • pebaline

    Bootsin Advantage Card on tosi kiva, sillä se kerää joka ostoksesta neljä pointsia jokaisesta £1:sta jonka olet kaupassa kuluttanut. Joka kuukausi kortin omistaja saa alennuskuponkeja postitse, Boots-kaupoissa on masiina, joista saa tarjouskuponkeja ja lishttp://www.boots.com/en/Advantage-Card/tarjouksia, ja yleensä on koko ajan jotain kampanjaa, jolloin saa tupla tai tripla-pointseja tai tietyistä tuotteista esim. 200 pointsia kaupan päälle (tuleepa tämä nyt hyvällä suomen kielellä! :D).

   Bootsin pointseja voi säästellä ja niillä voi maksaa suoraan kaupassa ostoksia keräämällä isompia tai pienempiä summia niitä. Jokainen 100 pointsia on £1 arvoinen Boots-liikkeissä. Lisätietoa englanniksi täällä http://www.boots.com/en/Advantage-Card/

 • Jep, jokaisella Lontoon-piipahduksella täytyy keksiä tikusta asiaa Bootsiin ja aina löytyy ostettavaa.

 • tiuku

  Hei mulla on ollu niin ikävä Bootsia!!