Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Kanaalin varrella

Uuteen toimistoon ja sen maantieteelliseen sijaintiin on ollut kiva tutustua. En ole ennen välittänyt Camdenistä erityisesti, mutta olen päässyt tutkimaan sitä ja sen sivukatuja hieman paremmin, ja lämmenyt alueelle asteen pari tänä kesänä. :)

Yksi asia mistä olen aina Camdenissä tykännyt on kanaali, joka Camden Marketinkin läpi kulkee. Regent’s Canalia pitkin voi kävellä Lontoon eläintarhan läpi Little Veniceen asti, mutta toinen arkisempi, King’s Crossille päin lähtevä pää onkin paljon kivempi.

Sen varrelta löytyy mm. ihanan perinteinen Constitution pubi, jonka terassille eli beer gardeniin kannattaa poiketa pintille ja perinteiselle pubiruualle. Fishfinger sandwich anyone? :)