Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

vuodenajat

Sininen syyskuu, tervetuloa!

 • Maffi

  Hei! Olen matkustamassa Lontooseen lokakuun alussa, ja mietin millaista säätä yleensä tuohon aikaan on ollut? Olisi myös kiva jos tekisit jonkinlaisen hieman pidemmän postauksen esimerkiksi Lontoon top 10 näkemisen arvoiset jutut, tai ruokapaikat.

  • pebaline

   Hei ja tervetuloa Lontoon humuun! :) Lokakuun alussa ilma voi olla aika vaihtelevaa, joskus on ollut +18c ja joskus satanut vaakatasossa. Kannattaa seurata saaennusteita esim. BBC weatherin kautta viikkoa ennen kuin tulette (http://www.bbc.co.uk/weather).

   Tuolla blogin FAQ osiossa on minulla jo muutamia yleisia ehdotuksia Lontoon nahtavyyksista ja muista jutuista (http://londonhappens.net/faq), mutta kiva idea tuo postausidea muista paikoista. Hei, ja blogin inside london-kategoriasta loytyy suosittelemani kavelyreitti keskustaan ja muutama ruokapaikkaehdotuskin. :)

   • Maffi

    Tänään innolla on tullut kahlattua tekstit alusta loppuun, mutta informaatiomäärä on vielä niin melkoinen että puolet vuotaa muistista läpi :)