Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Time Out – ilmaiseksi

Lontoon kulttimainen Time Out-lehti on nyt ilmainen! Voi mikä ilo!

Sen voi bongata asemilta ja kaupungin katukuvasta aina tiistaisin aamusta alkaen. Lehtihän sisältää viikon kaikki kivoimmat tekemiset, näkemiset ja kokemisen arvoiset asiat, ja on suurkaupungin going out-raamattu. :)

  • TeeTee

    Ai, onko se siis jatkossa koko ajan ilmainen, vai vain nyt tämän kuun ajan? Jostain tuota ennakkotietoa jo luin, mutta silloin kuvittelin sen olevan vain nyt (enkä edes muista minkä syyn vuoksi)? :)

    Jos sen voisi tilata postissa, ottaisin itsellekin tänne Suomeen, vaikkei sillä olekaan mitään virkaa noin menemisten kannalta. Minulla on lähes joka reissulta vielä tallessa ainakin tyksi Time Out jossain matkamuistojen joukossa.