Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Battersea Park

Kiitoksena viimeaikaisista tunnustuksista (kiitos StudioTee ja Sateenkaaria– blogit!) jaan yhden uusimman lempipuistoni tunnelmia tänään.

Battersea Park on hiljaisempi ja kauniimpi kuin moni keskustan puistoista. Suomalaisena kaipaan usein luonnonrauhaa, ja erityisesti vettä ja puita ympärilleni. Nämä vaatimukset täyttyvät helposti Batterseassa.

Puisto on myös koiraihmisten ja lapsiperheiden suosiossa, ja siellä on usein tapahtumia liikkunasta ruokafestareihin. Puistossa ei ole kuitenkaan tunkua, ja joen rannassa sijaitseva kaunis Peace Pagoda on myös hyvä paikka rauhoittua suurkaupungin humusta.

Battersea Parkkiin pääsee helposti julkisilla. Helpointa itselleni on hypätä Waterloon asemalta  junaan ja jäädä pois Queenstown Roadilla.

Puistoon pääsee kuitenkin helposti myös tubella ja busseilla, ja sen sijainti Thameksen toisella puolella Chelsean kaupunginosasta on bonus.

Suosittelen sydämellisesti vierailua, varsinkin aurinkoisina syyspäivinä! :)