Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Kysy Lontoosta

Mitä voisin kertoa teille Lontoosta, mitä ette vielä tiedä?

Avataan loppuviikoksi “Kysy Lontoosta!” kommenttiboksiin! :)

  • Teija

    Ihan mahtava ajoitus :D Oon tulossa 5.11. kaverin kanssa Lontooseen viideksi päiväksi, ja tarkoitus olisi shoppailla kaikkea kivaa (=vaatteita, koruja, sisustuskrääsää, joulukoristeita) ja mielellään tietysti edullisesti :) (Mitään kalliita merkkituotteita tai designiä ei olla ostamassa) Olisi kiva jos vinkkaisit mitkä puodit ja tavaratalot vois olla meille sopivia? Etniset kamatkin kiinnostaa, varsinkin intialainen. Oon googlannu ja Dorothy Perkins, Primark ja Camden Townin kojut tuntuu olevan suosiossa? Kivat sushi -paikatkin kiinnostaa :) Kiitos!