Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Shoppailuvinkkejä

Teija kysyi vinkkejä ensi viikon Lontoon lomalleen. Aloitetaan näistä shoppailuvinkeistä:

Oxford Street on Euroopan pisin ostoskatu (2,5 km), ja täällä lomaillessa kannattaa sijoittaa melkein koko päivä sille. Sen varrelta löytyvät Lontoon isoimmat ketjuliikkeet ja tavaratalot. Shoppailu kannattaa aloittaa Tottenham Court Roadin päästä, jossa sijaitsee Primark, Dorothy Perkins ja TK Maxx. Oxford Circukselle päin sieltä matkatessa sijaitsee Uniqlo, Bershka ja TopShop. Bond Streetin nurkilla on mm. Pull & Bear, Forever21 ja Next, joissa kannattaa myös piipahtaa.

Oxford Streetin ja Bond Streetin väliltä löytyvät myös kaupungin suurimmat tavaratalot John Lewis, Debenhams ja House of Fraser. Marble Archin päässä sijaitsee taas upea Selfridges-luksustavaratalo, jonka jouluikkunat ovat upeat.

Sunnuntaitoreista suosittelen aina Spitalfieldsiä (yllä) Liverpool Streetin lähellä ja sen naapurustossa sijaitsevalla Brick Lanella piipahtamista. Camden Market on myös ihan OK, ja sieltä löytyy, varsinkin Chalk Farmin päässä sijaitsevalta Stables Marketilta, enemmän etnistä ja sisustuskamaa. Molemmilta toreilta löytyy vaatteita, koruja, vintagetavaraa ja hyvää syötävää kojuista tai kahviloista ja ravintoloista.

Syömisistä Lontoossa huomenna enemmän!