Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Shoppailuvinkkejä

Teija kysyi vinkkejä ensi viikon Lontoon lomalleen. Aloitetaan näistä shoppailuvinkeistä:

Oxford Street on Euroopan pisin ostoskatu (2,5 km), ja täällä lomaillessa kannattaa sijoittaa melkein koko päivä sille. Sen varrelta löytyvät Lontoon isoimmat ketjuliikkeet ja tavaratalot. Shoppailu kannattaa aloittaa Tottenham Court Roadin päästä, jossa sijaitsee Primark, Dorothy Perkins ja TK Maxx. Oxford Circukselle päin sieltä matkatessa sijaitsee Uniqlo, Bershka ja TopShop. Bond Streetin nurkilla on mm. Pull & Bear, Forever21 ja Next, joissa kannattaa myös piipahtaa.

Oxford Streetin ja Bond Streetin väliltä löytyvät myös kaupungin suurimmat tavaratalot John Lewis, Debenhams ja House of Fraser. Marble Archin päässä sijaitsee taas upea Selfridges-luksustavaratalo, jonka jouluikkunat ovat upeat.

Sunnuntaitoreista suosittelen aina Spitalfieldsiä (yllä) Liverpool Streetin lähellä ja sen naapurustossa sijaitsevalla Brick Lanella piipahtamista. Camden Market on myös ihan OK, ja sieltä löytyy, varsinkin Chalk Farmin päässä sijaitsevalta Stables Marketilta, enemmän etnistä ja sisustuskamaa. Molemmilta toreilta löytyy vaatteita, koruja, vintagetavaraa ja hyvää syötävää kojuista tai kahviloista ja ravintoloista.

Syömisistä Lontoossa huomenna enemmän!

 • sannabanana

  Kauhea Lontoo-ikävä tulee tästä blogistasi! Vaikka kylmää kosteutta en kyllä ikävöi. Minä olin hetken aikaa Oxford Streetillä töissäkin, joskus vuonna 1 ja 2, ennen kuin siirryin vähän syrjemmäksi :)

 • pebaline

  Kiitos Sanna! Kylmää ja kosteata riittää tällä hetkellä. :)

  Unohdin mainita vielä tuolla Oxford Circuksen kulmilla olevan ison New Look-liikkeen. Ja Marks & Spencerin, josta löytyy maailman parhaat sukat ja alusvaatteet. ;)

 • Lotta

  Lontoo-ikävä iskee täälläkin päässä. Kotiuduttiin syyslomareissulta viime torstaina ja nyt muka pitäis asennoitua taas arkeen ja graduun ja kaikkeen muuhun todella epämiellyttävään.. Huoh!

 • Lotta

  Ja tämä syyslomareissu kohdistui siis ihanaan Lontooseen. ;)

 • Veera

  pakko korjata et primarkiha löytyy marble archin päästä :)

 • pebaline

  Veera – iso Primark on siellä toisessa päässä, mutta uusin, aika trendikäs liike löytyy nyt myös tuolta TCR:n päästä. :)

  • Veera

   aivaan! en oo kuullukkaa, pittääpä käyä tsekkaa kuha taas lontooseen joskus pääsen :)

 • Teija

  Hei kiitos! Tuo oli kyllä selkeä ja kattava vastaus, printtaan tuon mukaan. Varmasti saan lentokilot palatessa täyteen :)

  • pebaline

   Eipä kestä, tavarataloista suosittelen Debenhamsia ja todellakin tuolla New Lookissa kannattaa piipahtaa. Lontoon parhaimmat kynät, kortit, vihkot ja sen semmoiset löytyy muuten joko Paperchasen (isoin Goodge Streetin tubea vastapäätä) tai Mujin liikkeistä.

   Voi että kun vinkkejä riittää ja riittää… :D