Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Syömään!

Lontooseen tullessa kannattaa pitää silmällä ketjuravintoloiden tarjouksia. Suosituimmat nettisivut niille ovat mm. VoucherCodes ja Money Saving Expert. Ainakin ensimmäisellä on myös sovellus älypuhelimille, joilla tarjouksia voi täällä hakea.

Ketjuravintoloista suosittelen seuraavia: Giraffe (hyvä perusravintola ja lapsiystävällinen), Byron (paras burgeripaikka), Pizza Express (hyvä italialainen ravintola) ja Wagamama (japanilainen ketju, muttei kuitenkaan sushi-mesta). Tässä siis vain omia suosikkejani, sillä monta muutakin ravintolaa täältä löytyy! :)

Eilisten shoppailuvinkkien lisäksi Oxford Streetillä kahville ja/tai syömään kannattaa poiketa joko Market Placen aukiolle , joka sijaitsee Urban Outfittersin takana, lähellä Oxford Circusta tai St Christopher’s Placelle, jonne voi oikaista Bond Streetin H&M:n viereistä pientä sivukatua.

Lounasaikaan kannattaa kaapata lontoolaisten tapaan perusruokakaupoista lounastarjous (Tesco, Sainsbury’s tai Marks & Spencer), jolloin saa kolmioleivän/sämpylän, juoman ja sipsejä/hedelmiä kaikki kolme hintaan  £2.50-£3.50.

Muitakin vinkkejä ja suosikkeja Lontoossa saa jättää kommentteihin! :)

 • Tibs

  Spuntino Sohossa on mukava ja rento ruokapaikka.
  http://shoptravelfood.blogspot.hu/2012/09/spuntino.html

  Samoin pop-up ravintola Shrimpy’s King’s Crossin takana.
  http://shoptravelfood.blogspot.hu/2012/09/shrimpys.html

 • Mrs KS

  Kävinkin heti lataamassa VoucherCodes-sovelluksen puhelimeeni! Ketjuravintoloista suosikkejani ovat myös kuvassa näkyvä Eat., Wagamama ja näiden lisäksi vielä meksikolainen Chipotle. Edgware Roadilla (joka lähtee Marble Archilta pohjoiseen) on useita edullisia Lähi-idän ravintoloita, joita kannattaa myös kokeilla.