Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

varaslähtö

Uudessa työpaikassa olen totutellut etäpäivien tekemiseen kotoa käsin. Perjantaisin se on parhainta, sillä voin vääntää työjutut valmiiksi ennätysajassa (ja pyjamissa). Näin viikonloppu tuntuu alkavan paljon aikaisemmin kuin muina viikkoina. :)

Viikonloppuna arvontaan muuten tuo 2013 kalenterin voittaja! Arvontaan voi osallistua vielä huomisen ajan!

  • Moikka! Palasin Lontoosta eilen ja tulin vain kertomaan että tuli niin kauppoja kyllä tosiaan koluttua, kiitos vain vinkeistä! Oli todella kiva kaupunki, ei nähty kuin murto-osa joten uudestaan täytyy päästä vielä monesti! Ihastuin varsinkin Hyde Park/Kensington Gardensiin ja Natural History Museumin läheltä löytynyt luistelukenttä jouluvaloineen ja karuselleineen nostatti suorastaan tipan silmään, oli niin nättiä :) Ilmatkin suosi…Oli kyllä todella kiva reissu, ja tätä sun blogiaskin lukee varmasti hiukan erilailla kuin ennen, kun on hiukan hajulla Lontoosta. Eli kiitos ja mukavaa marraskuuta :)

    • pebaline

      Hei Teija! Kiva kuulla, että vinkeistä oli apua ja että teillä oli hieno Lontoon loma! :)

      Hyvää loppuvuotta täältä Lontoon sumusta sinne koti-Suomeenkin!