Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Real Food Market

Viikonlopun Lontoo-vinkkinä kerrottakoon joka viikonloppuisesta Real Food Market- torista, joka sijaitsee perjantaista sunnuntaihin Royal Festival Hallin takana South Bankillä.

Torilta löytyy mm. tuoretta kalaa, vihanneksia, leipomuksia ja valmisruokia. Lemppariostokseni ovat tuoreena jauhettu kahvi ja curryt.

Ennen joulua myyntiin tulevat myös lämpivät juotavat kahvin lisäksi, kuten mulled wine, joka on englantilaisten versio glögistä. :)

Ruokatuotteet voi viedä kotiin asti tai nauttia paikan päällä, ja joka kojussa on pientä maisteltavaa.

Suosittelen!

 • Kirsi

  Kiitos vinkistä! Tuolla on ehdottomasti käytävä seuraavalla kerralla. Onko tuolla torilla jo pitkätkin perinteet? Kummastelen että en ole kuullut siitä, vaikka toki Lontoossa on minullekin paljon tuntematonta/tietämätöntä.

  • pebaline

   Suosittelen ihan kympilla, kaikkea kivaa on tana vuonna siella maisteltu. :) Tori on ollut tuolla ehka parisen vuotta tiettyina viikonloppuina, mutta nyt loppuvuodesta auki joka viikonloppu perjantaista sunnuntaihin. Toivottavasti nain ensi vuodenkin puolella.

 • Ida

  Kiitos tästä vinkistä! Tultiin perjantaina 10 päivän Lontoo-reissulta, ja tämä oli ehdottomasti yksi parhaista “löydöistä”. Kiva, kun tori on suhteellisen pieni mutta silti riittävä. Ruokaa oli tarjolla todella monipuolisesti, mikä aiheutti lievää valinnan vaikeutta. Tori pääsi ehdottomasti seuraavien reissujen “must to do”-listalle!

  • pebaline

   Ihanaa, että testasitte ja tykkäsitte! :) En ole itsekään ehtinyt maistaa kaikkea valikoimaa vieläkään, niin paljon hyvää siellä riittää!