Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Kahvipapuja

Lontoossa on helppo jäädä ketjukahviloiden koukkuun. Töissä olemme kuitenkin työkavereiden kanssa panostaneet hyvään kahvinkeittimeen, sillä parin kadun päässä sijaitseva Camden Coffee Shop paahtaa ja jauhaa Lontoon parhaat kahvipavut.

Kauppa on kuin menneeltä ajalta, sillä sitä ja sen koneita ei olla uudistettu vuosikymmeniin.

Kaupan vanhanaikaisuus ja ihana kauppiasmies vain saavat kahvin maistumaan taiaomaisesti paljon paremmalta. Rakkauden kahviin kun voi maistaa joka kupissa.

Suosittelen kaupassa vierailua, jos Camdenissä käväisette.

  • Kirsi

    Tuttu paikka! Paikan löydettyäni ostin vähäiset kahvini juuri tuolta, ja samoista syistä kuin tekin. Muutoin kahvittelin Camdenin Bean’n’Cup:ssa, jonka lopettamista suren joka kerta Lontoossa käydessäni. Molempien putiikkien valinta liittynee hiljaiseen ketjukahvilaboikottiini. :)

    • pebaline

      Camdenin Sainsburyn vastapäätä sijaitsee hyvä vaihtoehto: Camden Coffee House, niillä kahvi tehdään rakkaudella ja he käyttävät Hasbeans-kahvipapuja, jotka ovat tosi hyviä. :) Jos aamulla on kiire tiputtaa kahvit, käväisen siellä.