Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

vuoden vaihtumisesta

2013 tulee itselleni vähän puskasta. Koko viime vuosi on oikeasti kulunut päivitellen sitä mihin aika oikeasti kuluu, ja tunteeseen kuinka olen päässäni koko ajan pari kuukautta ajasta jäljessä.

Vuodesta 2012 hienoin asia joka jää käteen on 366 valokuvaa muistoksi kuva päivässä projektistani. Vaikka kuvaan oikeasti ahkerasti niin kännykällä kuin muillakin kameroilla, haaste on hieno todiste mitä vuoden aikana olen näkenyt ja kokenut. 101- asiaa Lontoosta projekti sen sijaan kitui loppupuolen vuodesta, ja saattaa saada vähän uutta tuulta alleen ensi vuoden puolella. :)

Vuoden viimeisenä päivänä haluan kuitenkin kiittää kaikkia blogin lukijoita seurasta, tuesta, kommenteista ja sähköposteista viime vuoden aikana! Blogin kalenterin ostajille erityiskiitos ja iso halaus!