Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Keikkailusta

Yksi hyvä lämmittelypaikka talvisessa Lontoossa on erilaiset keikat ja konsertit.

Isoimmat keikat ovat tietenkin kalliimpia ja tarvitsevat yleensä etukäteen suunnittelua. Parempaa onkin valita pienempiä paikkoja spontaanisti, sillä mm. ilmaisia keikkoja löytyy Lontoossa pilvin pimein melkein joka päivä.

Tähän tarkoitukseen suosittelen London Gigs ja London Ears-sivujen seuraamista. Ne kattavat suuren osan Lontoon keikkavalikoimasta ja ovat selkeitä listoillaan mitkä keikoista ovat ilmaisia.

Klassisisen musiikin ystäville löytyy Lontoossa myös useita hienoja mahdollisuuksia kuulla maailmanluokan artisteja. Ilmaiskonserteille ovat vanhat kirkot parhaita paikkoja miljööltään ja akustiikaltaan, ja mm. Time Out-lehti ja sen kotisivut listaavat kattavasti klassisen musiikin tarjontaa viikottain.