Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

The Grant Museum

Olen aktivoitunut pitkästä aikaa nyt näiden 101-kohteiden kanssa Lontoossa, ja viime viikolla piipahdin lounastunnilla Grant Museum of Zoology‘ssa Warren Streetin lähellä.

Museo on varsinainen aarreaitta kaikkeen eläintieteeseen liittyvään, ja koska se on osa University College of London- yliopistoa, paikalla on avoin työhuone tutkijoita, akateemikoita ja opiskelijoita, joilta saa käydä kysymässä kaikenlaista jos uskaltaa. :)

Museon kokoelmat sisältävät mm. eri eläinkuntien luurankoja lepakoista elefanttien kalloihin, kaikenlaisia täytettyjä eläimiä, merenelävää, fossiileja ja mikroskooppisia näytteitä.

Itse tykkäsin paikasta kovasti, ja se oli juuri sopiva lounastuntivierailulle kokonsa takia. Luulisin museon olevan biologiasta ja eläintieteestä kiinnostuneille varsinainen mekka, mutta pidin paikasta ja sen vitriineistä täynnä kaikenlaista outoa ja mielenkiintoista ihan tavallisen pulliaisenakin. :)

Museo on pieni, mutta ilmainen ja auki maanantaista perjantaihin. Lisätietoja sen kokoelmista ja aukioloajoista museon kotisivuilla.

Paikka tuntui olevan tosi suosittu pariskuntien ja lapsiperheiden parissa. Luulen museon olevan juuri lapsille todella ihana ja mielenkiintoinen vierailukohde, varsinkin kun se sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä British Museumista. Suosittelen!