Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

uhmaikäinen ottaa toiveita vastaan

Blogi täyttää tässä kuussa kaksi vuotta tässä omassa osoitteessaan, ja synttäreiden kunniaksi pistetään pystyyn taas kuvatoiveiden vastaanotto ja synttäriarvonta! :)

Jokainen kuvatoive osallistuu oheisen Lontoo-aiheisen lahjakassin arvontaan. Voittaja saa myös €50 lahjakortin Zalandon verkkokauppaan.

Arvonnassa pätee normaalit reilukerhon säännöt: Jätä toiveesi tämän postauksen kommenttiosastoon & yksi toive per henkilö – laitathan toiveesi mukaan sähköpostiosoitteesi.

Arvonta on auki maanantaille 13.5 asti!

Onnea arvontaan, ja kiitos taas etukäteen inspiroivista kuvatoiveistanne! :)

 • Kaarina Karppinen

  No jospa vaikka sitten uhmaikäisyyden kunniaksi toivoisi uhmaikäisestä kuvan. Minulla on elävästi mielessä se, miten aikanaan ihmettelin, kun pienet lapset puetaan niin vähäisesti vilpoisellakin kelillä, siis talvellakin taaperolla saattaa olla sortsit tai minihame, ja ehkä polvisukat, mutta siis puolet jaloista paljaana mennään vaikka kuinka kylmä olisi. Joko sellaisesta, tai sitten ihan kunnon uhmiskohtaus päällä olevasta lapsesta jossain päin Lontoota olisi kiva saada otos.

 • Tibs

  Voi vitsi, päässä raksuttaa monta eri vaihtoehtoa – Lontoo on niin täynnä kuvattavaa ja sun kuvat ovat olleet todella mielenkiintoisia. Saisitkohan jonkin uuden näkökulman niinkin kliseiseen kohteeseen kuin Big Ben?
  ps. todella kiva arvonta!

 • Asta V

  Onnea uhmaikäiselle ja kiitos päivittäisestä inspiraatiosta! Kuvatoivetta on yllättävän vaikea antaa, koska täällä näkee niin monipuolisia otoksia joka tapauksessa, mutta näin taideopiskelijana tykkäisin nähdä kuvia katutaiteesta sekä museoista (niin rakennuksista kuin itse näyttelyistäkin).

 • Jonesy

  Teemaviikot olis hauska! Ja salakuvaukset ihmisistä aina mahtavaa, etenkin metrossa. ^^

 • ida-lotta

  Kiitos blogistasi! Helpottaa akuuttia Lontoo-ikävää, edes vähän. Sen kunniaksi kuva perinteisestä pubimeiningistä!

 • Jenni

  Kiitos ihanasta blogista, löysin sen vasta vähän aikaa sitten mutta se on lievittänyt ihanasti Lontoon-ikävää! Tällaisen toiveen keksin ihan randomisti, että koska Lontoossa törmää usein eksyneisiin ihmisiin (pääasiassa tietty turisteihin), niin heistä voisi olla ehkä kiva saada salakuvia :)

 • Katri

  Kiitos mahtavasta blogista, ja onnea! :) Koska olen jostain syystä kiinnostunut Lontoon metron historiasta, olisi kiva nähdä kuvia jostain vanhasta/mielenkiintoisesta/hienosta tai muuten vain erityisestä asemasta.

 • Jussi

  Moi! Kuvasi ovat olleet (ja tulevat varmasti olemaan myös jatkossa) erittäin hienoja ja kekselijäitä. Siispä Camden Townista löytäisit varmasti tyyliisi sopivia kuvauskohteita. Kiitos blogistasi!!

 • Kirsi

  Minustakin kuvatoiveita on jopa hieman vaikea esittää, sillä sinä kuvaat jo niin oivaltavasti ja monipuolisesti. Lontoolaista uhmaikäistä jo toivottiin, joten esitän puolestani kuvauskohteeksi uhmakasta Lontoota. Ja onnea blogillesi! Se on ehdottomasti blogien parhaimmistoa!

 • Tiina

  Kiitos aivan mahtavasta blogista , hyviä kuvia ja arkista elämää realistisesti kuvaat. Meidän perheen teinin kanssa kuvatoiveista juteltiin, niin Mr Bean ja Harry Potter on suosikkeja, jos jotakin näihin viittaavaa löytyisi.Itse olen kerran Lontoossa käynyt ja kyllä sinne pitää vielä päästä , paljon on nähtävää.Lapsista puheenollen millaisia leikkipuistoja lapsille on? Mitä lapset leikkivät? Englantilainen lapsuus olisi ihana kuvasarjan aihe.

 • Linda

  Vaikea keksiä mitään yhtä tiettyä, koska sä saat sun kuvien avulla välitettyä kauniin kokonaiskuvan Lontoosta :) ja aiheutettua mulle kamalan ikävän sinne takaisin :D… Mutta ois kyllä kiva jos saisit koottua Lontoon Harry Potter “nähtävyyksiä” kuviksi :)!

 • Anne

  Ihastuin ehdottomasti Lontoon eläväiseen rytmiin, mutta vielä enemmän pidin kun kaupunki illan tullen hiljentyi paikoin melkein seesteiseksi. Siispä kuvat iltahämärässä olisivat toiveena. Plussaa sumuisista otoksista :)

 • Auli

  kuva liittyen urheilumahdollisuuksiin lontoossa :) auli.kurvinen@luukku.com

 • Anioni

  Lontoo loppukesästä/alkusyksystä olisi kiva aihe. Ja salakuvat ihmisistä ovat myös suosikkeja!

 • Lontoo yöaikaan eri kuvakulmista. Sen paikan yöelämään ja öiseen tunnelmaan ei vaan kyllästy millään.

 • niiina vaan

  Lontoon katutaidetta tai ihmisiä puistoissa. Lontoon puistoissa on myös ihanan paljon kesyjä oravia ja lintuja, joista saa varmasti kivoja kuvia. :) Pikniköivät ihmiset on kiva aihe :>
  Ihanaa kesää, siun blogi on taitava.

 • mrsagatha

  Mua kiinnostaisi nähdä miten olympialaisten tapahtumapaikkoja on muutettu olympialaisten jälkeen. Eikös niitä pitänyt tulla ihan tavallisten ihmisten käyttöön?

 • Mari

  Lontoossa en ole ikinä käynyt, mutta aina haaveillut sinne joskus matkustavani ja nämä siun kuvat vaan lisäävät mielenkiintoa Lontoota kohtaan :)

  Ja se toive: salakuva iloisesta, nauravaisesta lontoolaisesta :)

 • fox

  Tän miettiminen oli vaikeaa kun valinnanvaraa kuvausehdotuksien suhteen on niin paljon, mutta ehkäpä Lontoo yläilmoista olisi hyvä idea? Esim. Kaksikerroksisen bussin katolta, london eyestä, tai jostain korkeammasta rakennuksesta? :D

 • Lontoo on rock. Eli kuvia rockaavasta Lontoosta :)

 • Sari

  Ruokaan liittyvät, esim mitä kaupoista löytyy :)

 • Hmm, olisiko mahdollista saada kuvia lontoolaisten arkeen liittyen? :) livien@utu.fi

 • Tellu

  Puutarhakuvat on mun suosikkeja ja toiveita edelleen.

 • Marjukka Koskelainen

  Minustakin löytyy sen verran tirkistelijää että toivon salakuvia ihmisistä, erityisesti tykkään metrokuvista :)

 • Satu Teperi

  Onnea uhmikselle!
  Toiveissa kauneimmat kukkaistutukset kesäisestä Lontoosta.

 • Norppa

  Voisin toivoa kuvia lisää katutaiteesta, esityksistä yms.

 • katri

  toiveissa ois kuvia siellä arkisista asioista, jotka ehkä poikkeavat suomalaisesta arkipäivästä. sulla on todella upeita kuvia! ja seinäkalenteri on mahtava! välillä pitää oikein pysähtyä katsomaan sitä, vaikka kuljen ohi monta kertaa päivässä : )

 • Synttärionnittelut blogille :) kuvatoiveena olis näkymiä kauppatori/kauppahallista..
  -anne-

 • Vööra.

  Onnnea blogille! :)
  Apua ku ei ossaa sanoa mittää yhtä vaa! metrokuvat on kyllä ollu mun lemppareita tähä mennessä ettei yhtää haittaa vaikka niitä ois lissää mutmut mulla ois tämmönen ehkä vähä hassu ehotus teemaviikolle. ottaisit jonku värin tyyliin punasen ja sit kuvailis jotain pieniä punaisia yksityiskohtia joita ei välttämättä kukaa ees aattele :D

 • tiiti66

  Mahtava arvonta, huh sentään. Onnea uhmaikäiselle. Tykkäisin nähdä kuvia vaikkapa puistojen lintuja syöttävistä ranskismummoista tai yläluokkaisesta Lontoosta.

 • Anni

  Mie tahtoisin mielelläni nähdä kuvia Lontoon erilaisista aktiiveista! Hyde Park Cornerin intohimoisista puhujista, flyereiden jakajista, kaikista ihmisistä, joista näkee, että heillä on palava tarve tehdä jotain jonkin heille tärkeän asian puolesta. (: