Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

arkeen paluuta

Palaillaan arkeen ja tavallisiin keskiviikon rutiineihin näin loman loputtua.

Marjukka ja Jonesy pyysivät tilannekuvia Lontoon metrosta ja niitähän riittää. Omilla reissuillani kaikista mielenkiintoisinta on seurata mitä muut ihmiset tekevät matkoillaan tubessa. Lukemisen (kirjat/lehdet) on syrjäyttänyt ehdottomasti älypuhelimien näpeltäminen, mutta eväiden syöminen ja meikkaaminen ovat edelleen aika korkealla. :)

Back to normal and back to Wednesday routines. Marjukka & Jonesy asked for pictures from the tube, a setting close to my heart. It’s interesting to see what people do to kill time whilst commuting. Reading books and papers is not as popular as smartphones these days, but snacking and doing your make up are still pretty high up on the list. :)