Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

pigeon run

Pulut olivat ihan ensimmäisiä kaupunkikokemuksiani Lontoossa, kun täällä ensimmäistä kertaa vierailin 90-luvulla. Trafalgar Square oli niitä täynnä, ja muutamalla pencellä sai niille ostaa siemeniä, jotta sait ottaa turistikuvan pulujen saartamana.

Lontoolla on mielenkiintoinen suhde puluihin; osa lontoolaisina näkee ne rikkautena osana juuri tuota kokemusta pääkaupungista, osa kutsuu lintuja lentäviksi rotiksi. Täällä melkein 15 vuotta asuneena on niihin tottunu eri tavalla, enkä enää väistele puluja kaduilla kuten ensimmäisenä vuonna.

On outoa ajatella, että pulujen syöttäminen on nykyään Trafalgar Squarella kielletty lailla!

Pigeons are one of my first London experiences when I visited the city for the 1st time in the 90’s. Trafalgar Square was filled with the birds and you could buy seeds for a few pence to attract them to flock around you for some spectacular tourist photos.

Since then I’ve got used the birds, or flying rats as some Londoners call them, and it’s really strange to think that feeding pigeons at Trafalgar Square is now illegal (and has been for the past 10 years!).