Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Barbican Cinema

Syksyinen vinkki sateisille Lontoo-päiville olkoon yksi lemppari elokuvateatterini kaupungissa: Barbican Cinema. Se on paikka, jossa aikuiset käyvät katsomassa elokuvia istuen mukavissa penkeissä ilman takarivissä kihertäiviä teinejä tai tuolin selkänojaa potkivia lapsia.

Leffateatterina paikka on niin hieno, että kannattaa tuoda omat eväät, jos elokuvan aikana tykkäät syödä irtokarkkeja. Lasin viiniä ja gourmet-sipsit saat kuitenkin baarista helposti mukaan teatterin puolelle. (Muita aikuisten elokuvakokemuksia tarjoavat myös Curzon– ketjun elokuvateatterit ympäri Lontoota. Lempparini on retroksi jätetty Haymarketin teatteri).

One of my favourite autumn past times is going to the cinema on my own. The best cinemas for this hobby are the Barbican and the Curzon Cinemas. They cater for grown up audiences with comfy seats, and I fully enjoy the films without the back-of-my-chair-kicking kids or the awkwardly giggling teens in the back row.

Yes, I’m getting old and yes, make that a glass of pinot not diet coke to be had during the screening. ;)