Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Kalenteri 2014 & arvonta

On blogikalenterin julkaisemisen aika! Uusi, vuoden 2014 London Happens– kalenteri tulee myyntiin tänään, ja sen kunniaksi arvon yhden upouusista seinäkalentereista.

Osallistu arvontaan kertomalla kommenteissa jostain Lontooseen liittyvästä muistostasi tai esineestä.

Arvontaan voi osallistua perjantaihin 8.11.2013 asti. Yksi kommentti per henkilö ja muistathan laittaan kommenttiin mukaan sähköpostiosoitteesi! Onnenpotkuja! :)

Kalenteria voi tilata tämän linkin tai tuon yläpalkista löytyvän sivun ja siellä olevien ohjeiden mukaan. Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, kalenteri on tänäkin vuonna myynnissä klassisena pöytäkalenterimallina sekä uutena, isompana seinäkalenterina kuin viime vuonna. :)

The London Happens calendars for 2014 go on sale today!

There are two models: a classic desk calendar and a wall calendar. Please see more info and instructions on how to order over here or at the 2014 calendar tab above.

To celebrate the launch I’m going to give away one of the 2014 wall calendars. To enter simply tell me in the comments about a London memory or an object that reminds you of this great city!

You have until Friday 8th Nov 2013 to take part. Please remember to leave me your e-mail address when leaving your comment.

Good luck! :)

 • Aikku

  Viimeisin muisto Lontoosta, itse asiassa Heathrow’lta.

  Olin viime talvena tyttären luona käymässä ja palatessa minulla oli reilusti aikaa kierrellä lentoaseman putiikeissa. Sain niin hyvää palvelua, että vieläkin muistelen lämmöllä. Ja joulukuussa uudelleen Englantiin!

 • Noora

  Mun muisto on varmaan koko eka reissu Lontooseen. Olin ihan hullu duracell-pupu. Pakko oli koko ajan liikkua, että pääsi näkemään mahdollisimman paljon kaupungista, johon matkustamisesta oli aina haaveillut. Samalla haaveissa toki oli rentoa piknikkiä Hyde Parkissa ja pubeissa istuskelua, mutta eihän niistä mitään meinannut tulla kun piti vaan päästä liikkumaan ja näkemään ja kokemaan. Se oli kyllä kiva reissu. Toisaalta toinen reissu oli paljon kivempi, kun osasi ottaa vähän rennommin. Kolmatta odotellessa. :)

 • Kaarina

  Kerrotaanpa vaikka yksi muisto parin vuoden takaiselta reissulta. Mulla oli erittäin bad hair day, kun käveleskelin Covent Gardenissa, ja sain yhtäkkisen inspiraation, että nyt just pitää päästä hiustenleikkuuseen. Menin kysymään lähistöllä olevasta Toni&Guy -kampaamosta, josko löytyisi aikoja, ja niinhän minä sitten melkein siltä seisomalta pääsin hurmaavan aasialaissyntyisen miehen käsiteltäväksi. Hän ei edes kysynyt, mitä saisi olla ja oliko jotain mallia mielessä, vaan leikkasi vain, ja lopputulos oli paras ikinä! Hän osasi kyllä todella hyvin nähdä, miten minun kuontalo parhaiten asettuu, missä tarvitaan pituutta ja missä tukea. Voi, pitäisikin tehdä uusi reissu ihan hiustenleikkuuta varten Lontooseen! :)

 • Agatha

  Mä kävin kymmenen vuotta sitten Lontoossa ja suurena jalkapallon ystävänä menin katsomaan silloin(kin) Valioliigassa pelanneen Crystal Palacen ottelua. Stadionilla oli hyvä tunnelma ja kotijoukkue muistaakseni voitti ottelun, jos en olisi jo jalkapallofani ollut niin sen ottelun jälkeen olisin taatusti alkanut seuraamaan. Vaikka oma suosikkijoukkue Valioliigassa onkin eri kuin Palace niin olen sen jälkeen aina seurannut Palacen otteita ja lämmöllä muistelen tuota aurinkoista iltapäivää heidän stadionillaan. Toki myös muuten tuo reissu oli loistava. :)

 • sherry

  Ensimmäinen saapuminen Lontooseen ei unohdu: hyppäsin ulos lentokenttäbussista kahdelta yöllä. Baker Streetin aseman risteys oli autio. Näin ei pitänyt olla ennakkotietojen mukaan. Onneksi n. kymmenen työmiestä istui rivissä pitämässä taukoa jalkakäytävällä. Päätin sitten kysyä neuvoa ainoalta seisovalta työmieheltä, että mistäs sen taksin saa. No ne miehethän hoiti taksin, laukut autoon ja kertoi taksille minne olen menossa. Silloin törmäsin ystävällisyyteen joka ei ole päättynyt vieläkään. Aina jaksan hämmästyä Lontoon ystävällisyydestä. Neljä vuotta sitten kävin ekan kerran ja sen jälkeen olen käynyt siellä joka vuosi. Tänä vuonna kohokohta oli Wimbledon.

 • Katri

  Yksi lempimuistoistani on viime keväältä. Suomessa pakkasasteita oli melkein -15, ja Lontoossa oltiin saman verran plussan puolella. Oltiin juuri käyty Sherlock Holmes-museossa, ja päätettiin hakea vähän ehkä liiankin makeat vohvelit Baker Streetin kulman kioskista, ja jatkaa sen jälkeen matkaa Regent’s Parkiin nauttimaan auringosta ja mahtavasta kevätpäivästä. :)

 • Maria

  yksi hieno muisti Lontoosta on kun siellä asuin 90-luvulla ja lähdettiin aina perjantai- taikka lauantai-iltapäivällä Hampstead Heath puistoon, asuttiin silloin Golders Green-nimisessä paikassa. Siellä istuttiin ja pidettiin picniciä, pelattiin erilaisia pelejä ja otettiin rennosti. Vielä tänä päivänä kun käyn Lontoossa vuosittain minun on pakko käydä siellä ainakin kerran matkani aikana. Lontoon puistot ovat ihania, siellä pidetään konsertteja, ne on monelle ihmisille kun heidän vihreä olohuoneensa.

 • tiiti66

  Lontoosta on lukuisia toinen toistaan ihanampia muistoja, mutta ehkä ensimmäinen voisi olla liki kaksikymmentä vuotta sitten ensimmäiseltä Lontoon käynniltä; tulimme alkukesällä junalla skotlannista aamuvarhaisella. Kävelimme rinkat selässä hitaasti aamuun heräävässä Lontoossa. Hassu fiilis seurata kun suurkaupunki pikkuhiljaa heräilee…

 • Verppa

  Oon käyny Lontoossa vain kerran kolme vuotta sitten, mutta mieleen jäi, kun astuimme kaverini kanssa pieneen kauppaan National galleryn lähellä siellä oli kolme myyjää. Juttelimme suomeksi ja myyjät innostu ja kyselivät mistä olimme. Kun sanoittiin olevamme suomesta ja että olimme kuoromatkalla he kysyivät kulttuurista ja pyysivät meitä laulamaan suomeksi. No me laulettiin Minun kultani kaunis on – laulun ja saimme suosion osoitukset, myös muilta kaupassa olijoilta.

 • kiiu

  Pari vuotta sitten olin synttäriaikaan joulukuun alussa Lontoossa. Sain perheeltä synttärilahjan Harrodsilta, tosi mieluisan, vaan …. matkalla hotellille unohdin pussin bussiin. Toivottavasti löytäjä on tykännyt.. Lontoo on muuten ihan mahtava kaupunki, erityisesti joulun aikaan.

 • katri

  sisko lensi suomesta, mä ranskasta ja lontoossa tavattiin kolmen kuukauden tauon jälkeen. parasta!

 • mirva häkkinen

  Lontoo ekaa kertaa 25 vuotta sitten.Hirveen iso levykauppa HMV ja kaikki nyykkäri jutut siellä myynnissä ooo :P

  mirvamaa@hotmail.com

 • vööra.

  Ollessani au pairina kävelin lähes päivittäin Teddingtonin ja Kingstonin välin ja edelleenki joka reissulla on pakko päästä kävelee se! Niin palijon muistoja sille matkalle ja niiin rakkaaksi tulleet maisemat. :)

 • Tänä vuonna on tullu käytyä Lontoossa kaksi kertaa ja kummatkin reissut olivat niin ikimuistoisia, että vaikea valita vain yhtä muistoa! Kohokohdat reissuilla olivat kuitenkin Harry Potter studiot, kahden lempinäyttelijän tapaaminen ja One Direction konsertti :)

 • Jussi

  Ensimmäinen Lontoon reissuni alkupuolella kävimme pikkuveljeni opastuksella katsomassa Piccadillyn valotaulua. Juuri ennen kun nousimme metrotunnelista ylös, veljeni sanoi: “Tervetuloa Piccadillylle!”. Näin maalaisen silmin se oli: “VOU”!! Seisoimme metrosta tulijoiden tiellä pari minuuttia kun katselimme ympärillemme. Samalla reissulla poikkesimme tottakai Camden Lock Markettiin. Camden Townin metroasema oli jostain syystä suljettu joten jäimme yhden aseman aikaisemmin pois. Pikkuveli otti suunnan ja sanoi meille:”Pojat, kohta näette hiukan sekalaista seurakuntaa”. Ja kuten kaikki siellä käyneet tietävät, TODELLAKIN näimme. Ja pelkästään hyvässä mielessä. Camdenissa kävin myös seuraavalla matkallani ja tulen käymään kaikilla Lontoon matkoillani.

 • Feels

  Greenwich, auringonlasku kirkkaana iltana, hyvää ruokaa ja seuraa. Viimeiset kesän hetket olivat muuttumassa syksyn kirpeydeksi. Ihana alue, lyhyehkön junamatkan päässä sykkivästä Lontoosta, johon palaan aina mielelläni uudelleen.

 • Kirsi

  Kaikista Lontoon muistoistani päällimmäiseksi jää aina tuoksu. Se Lontoolle omintakeinen sekoitus, jonka tunnen heti lentoasemalla ja tulen siitä tavattoman onnelliseksi. :) Tuoksu toisaalta myös siinä mielessä, että Lontoossa asuessani satuin aika pitkään käyttämään yhtä tiettyä hajuvettä, ja nykyään missä vain haistan sen tuoksun vaikka vain ohimennen, palaan mielessäni välittömästi Lontooseen.

 • Jelena

  Paikanpäällä Lontoossa en ole ikäväkyllä vielä ainakaan pääsyt käymään, mutta ensiksi mieleeni tuli isäni juliste/taulu, jossa on kaunis kuva Lontoon yöstä. :)

 • Nomparellii

  Lontoosta on paljon ihania muistoja. Etenkin kauniit kesäpäivät Hyde parkissa lounasta nauttimassa on jääneet mieleen. Josko taas ensi kesänä päätyisin sinne!

 • Lammas

  Ensimmäinen muistoni Lontoosta on vuodelta 1982. Olin kielikurssilla Brightonissa ja sieltä teimme retken Lontooseen. Pienen kaupungin tyttö oli suu ymmyrkäisenä kaikista niistä nähtävyyksistä, joita olin ennen nähnyt vain enkun kirjoissa. Sekin oli aivan käsittämätöntä, että levykaupassa oli useampi kerros!

 • tuupa

  Monta hyvää muistoa on Lontoosta, yhtä parasta on vaikea sanoa, mutta useat hyvät muistot liittyvät Camdeniin: kesällä 1990 inter rail -reissulla nähty vihreällä maalattu koira, monta upeaa keikkaa Roundhousessa, iso hevosen pää Camden Marketissa (niin iso, että sen sieraimeen mahtuu oma pää), ihana tuoksuva wisteria siinä tietyssä kadunkulmassa, ihmiset, tuoksut, kaikki kummalliset kaupat ja kojut…

  ps. pakko vielä mainostaa “omaa” kalenteria ;) http://kipakat.blogspot.fi/2013/11/kipakat-kalenteri-2014.html

 • benque

  Vaimo oli niin innoissaan, että halusi näyttää minulle kaiken mahdollisen. Menimme pysähtymättä kaupunkia ympäri 4 päivää; jalat huusivat hoosiannaa ja pää oli ihan sekaisin. Sittemmin on tehty matkoja Lontooseen rennommallakin otteella…

 • Guest

  Olen Lontoossa käynyt kerran – vuonna 2007. Se oli yllätysmatka vanhemmiltani, josta sain kuulla kaksi päivää aikaisemmin. Alunperin asiasta siskoni ja minun piti kuulla vasta edeltävänä päivänä (ja matkakohde vasta lentokentällä), mutta koska varpaani kynsivallini oli tulehtunut, piti minun käydä nopeasti lääkärissä leikkauttamassa se. Eli ensimmäinen Lontoon matkani meni tikit varpaassa ja kipulääkkeitä syödessä, mutta silti rakastuin kaupunkiin ja olenkin odottanut sitä, että pääsen käymään siellä uudestaan. Nyt olenkin ensi kuussa menossa viikoksi Lontooseen kämppiksen kanssa! :)