Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

suvaitsevaisuudesta

Vaikka Lontoo on kaikessa monipuolisuudessaan ja monikulttuurisuudessaan aika suvaitsevainen suurkaupunki, ja englantilaiset hyviä hallitsemaan tunteitaan silloin kun ovat kohteliaasti eri mieltä asioista, on ihana nähdä kun ihmiset osoittavat vilpittömästi tilanteissa tunteitaan. Ylläoleva metroseksuaali naisten kosmetiikkahyllyllä oli tälle rouvalle näköjään liikaa. ;)

However tolerant London is about people and their backgrounds and preferences, and as much as Brits are able to maintain a cool, polite exterior, it’s wonderful to spot a genuine moment of emotion expressed such as this lady not so impressed about this man raiding the ladies skincare shelves at Boots. ;)