Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Byron Burger

Pikkujoulukauden alkaessa minulla virallisesti tänään, voisin vinkata teille yhdestä lempparihampparipaikastani.

Byron-ketjun ravintoloita löytyy Lontoosta jo aika monesta kadunkulmasta ja paikan hampurilaisvalikoima on hyvä, annoskoot hintaan nähden ihan OK ja tunnelma sopivan kiireetön. Omat suosikkini ravintoloista sijaitsevat Angelissä ja The Cutilla Waterloossa.

One of my favourite burger places from London’s chain restaurants is Byron. Their burgers are great quality, the portion vs. price is pretty OK and they are my current favourite hangover cure. :) My favourite Byron’s are in Angel and on The Cut in Waterloo. You’re never rushed out of either and the customer service is spot on. :)