Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

18. joulukuuta

Palataan lukijoiden toukokuussa esittämiin kuvatoiveisiin sen verran, että jaan kanssanne haastavimman toiveen. Tibs heitti haasteen kuvata Big Ben uudesta näkökulmasta, ja sen toteutukseen menikin minulta kauan.

Mietin vaikka mitä hassua toteutusta, mutta loppujen lopuksi oheinen kuva on otettu aika spontaanisti bussin yläkerrassa istuessani. Toivottavasti klisheen kuvaaminen uudelta kantilta silti onnistui. :)

In May I was challenged to take a photo of the famous Big Ben from a new point of view. I wracked my brains on how I could pull it off most of the summer & autumn months when in the end this photo came to me quite spontaneously sitting on a top deck of a bus. :)