Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Baker Street

Kevään kuvatoiveissa Hanna toivoi valokuvaa Lontoon maanalaisen yksityiskohdista (toiveita voi kai toteuttaa vielä näin jälkikäteenkin?).

Lempiyksityiskohtani löytyy Green Parkin aseman linjojenvaihtokäytävästä, jossa pitkän käytävän mosaiikkien väri vaihtuu sinisestä (Piccadilly Line) harmaaseen (Jubilee Line). Vaikea selittäää ja kuvata! Onneksi toinen lempparini on Hannan mainitsema Baker Street, joka on täynnä Sherlock Holmesia, ymmärrettävästä syystä. Ja vielä ihanan retrosti. :)

  • Hansu

    Kiitos tästä toiveen toteuttamisesta! :) Tutun näköinen käytävä. Tuo Green Parkin käytävä kuulostaa makeelta, olisi pitänyt tsekata kun juuri eilen vasta Lontoosta palasin, mutta helle oli kaupungissa niin tuskainen että yritin välttää metroa ja käyttää busseja mahdollisimman paljon, vaikka eiväthän nekään mitään viileitä olleet, parempia kuitenkin kuin maanalainen pätsi. Jotenkin sitä luulee että syvällä maan uumenissa olisi kuumanakin päivänä mukavan vilpoista, mutta Lontoo todistaa kyllä ihan toista.