Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Citymapper

Lontoossa asuville ja täällä vieraileville suosittelen kympillä Citymapper-appsia. Se on ilmainen ja sisältää kaiken Lontoossa liikkumisen helpottamiseksi. Citymapperistä löytyy kaupungin kartta, reitit, joukkoliikenne, bussi- ja tubelinjojen kartat ja ruuhkat, ja jopa taksien hinnat välille A ja B. Se on siis aivan korvaamaton.

Se lisäksi, että Citymapper löytyy älypuhelimille sitä voi käyttää myös netissä Superrouter-sivuston kautta.

I cannot recommend the Citymapper app enough. It’s free and available for both iPhone and android phones and has been invaluable for me the past year.

Citymapper has everything you need to get around and to find your way in London. It includes real time maps, routes, all public transport including tube and bus routes and any disruptions and diversions. It has walking routes, tells you how long you will take travelling from A to B and even tells you roughly how much a cab will cost you if you choose to hail one.

If you don’t have a smartphone at hand you can also use the Citymapper online on its Superrouter website. Your travel in London will never be the same!

  • Johanna

    Kiitos tästä. Itse kun olen vielä ihan ulalla Lontoon metroista niin helpottaa aika paljon.

    • pebaline

      Hei hienoa, tälläiselle Lontoo-veteraanillekin Citymapper on ihan korvaamaton, varsinkin kun sen kautta selviää usein hyvä nopein reitti. Itse Lontooseen muuton alkuaikoina huristelin paljon busseilla, joka auttoi paljon eri alueiden kartoittamisessa ja reittien tajuamisessa. :)