Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

tekniikan ihmelapsi

Saarivaltio ei ole ollut koskaan viimeisimmän teknologian harjalla. Silti asiat ovat paljon paremmin kuin 90-luvun lopulla, kun tänne muuttaessani minut naurettiin pankista ulos kysyttyäni nettipankkiin tunnuksia (ei kuulemma ollut mahdollista tai turvallista). :D Useimmat Lontoon ravintolat ja kahvilat ovat viimeinkin tajunneet asiakkaiden olevan onnellisimpia jos paikalla on ilmainen wifi. Tämä asia on parantanut omaa elämänlaatuani ja helpottanut töiden tekemistä uskomattoman paljon!

Wifistä kannattaa kysyä henkilökunnalta/kassalta, sillä jotkut paikat eivät asiaa mainosta tai tarvitset erityisen salasanan/tunnukset käyttämään yhteyksiä.