Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Before I die…

Borough Market– torin lähettyville ilmestyi viime vuoden lopulla seinä, johon sai kirjoitella toiveitaan joita haluaisi ennen kuolemaansa toteuttaa. Koska seinään voi kirjotella liiduilla, sade antoi uusille ihmisille mahdollisuuden kertoa uudestaan omista toiveistaan. Uuden vuoden aikoihin seinään oli ilmestynyt pari kosintaakin.

Mitä kirjoittaisit itse tälläiselle seinälle? :)

At the end of 2013 a ‘Before I Die…’ wall appeared near the Borough Market. Every rainfall provided an opportunity for a new group of people to record their plans and by New Year there were couple proposals on it as well.

What would you like to do before you die? :)