Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

St Paul’sin portaat

Whispering Galleryn tasolle päästäkseen kupolin sisällä on kavuttava 259 porrasta. Mutta jos haluaa ihailla Lontoota katedraalin parvekkeilta, täytyy kiivetä toiset 376 porrasta lisää ensimmäiselle ulkopuoliselle tasolle, jonka nimi on Stone Gallery.

Vaikka vietin paljon aikaa katedraalin sisällä audiokiertueen ohjaamana, suurin osa vierailustani kului katedraalin ulkopuolella Lontoota kuvaten ja kaupungin 360-asteen panoraamasta nauttien. Katedraalin ulkopuoliset parvet ovat muuten ainoa paikka, jossa valokuvaaminen on sallittua.

To get to the Whispering Gallery you have to climb 259 steps, but to reach the outside balconies you have to muster the strength to climb another 376 steps to reach the first outer level of the Stone Gallery.

Even though I spent a lot of time admiring the interiors of the cathedral with my free audio tour most of my visit I spent outside enjoying the panoramic views of London. Photography is only permitted on the exterior levels of the cathedral.