Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

mietteitä taiteesta

Lontoon kulttuuritarjonta on runsasta ja usein täysin ilmaista, mutta en silti ole pitkään aikaan käynyt hyvässä taide- tai valokuvanäyttelyssä. Aika moni alkuvuoden tapahtumasta on kirvoittanut kommettia minulta siitä, onko kaikki nyt oikeasti tehty/nähty?

Ehkä pitäisi vain keskittyä odottamaan loppuvuoden Sherlock Holmes-näyttelyä Museum of Londonissa taiteen sijaan. ;)

Although there are endless opportunities to see and experience art and culture in London the beginning of the year has left be cold and somewhat jaded about the things I have seen. I have also been wondering whether everything has reached a point of being done/seen already. Maybe I should just settle in waiting for the Sherlock Holmes exhibition in the Museum of London instead. ;)