Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Huhtikuu

On Lontoon kaunein kuukausi. Jos koskaan tulet kylään, tule huhtikuussa, jolloin aurinko lämmittää kasvoja ja tuulenvire kantaa lupausta paremmista päivistä. Katujen pintaa koristavat luumu- ja kirsikkapuiden terälehdet, ja puut kutiavat hiirenkorviltaan.

Ihana kevät, tule kotiin.

This the the prettiest of London months. Come and visit us when the sun starts to warm us up, the breeze carries a promise and when our streets are glowing from petals of the spring blossom.

  • Kirsi

    Tulen tulen, juuri nyt huhtikuussa! Lauantaina aamulennolla 7-vuotiaani kanssa tullaan muutamaksi päiväksi, joten pitäkää ne ihanat säät siellä vielä joitakin päiviä, kiitos. :) Ylipäätään olen kanssasi samaa mieltä siitä, että kevät on parasta aikaa Lontoossa. Ajoitan matkani aina kevätkauteen. Jos ei viimeistään toukokuussa onnistu, siirrän visiitin suosiolla syksyyn -mikä on toiseksi paras vuodenaika siellä.

  • Totta! Huhtikuussa siellä on niin kaunista! Käväisin Lontoossa helmikuussa ja jo silloin Regent Parkissa kukki niin ihanasti…