Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Dublin Natural History Museum

Meillä oli sään kanssa hyvä tuuri, mutta sunnuntaina taivaat avautuivat sen verran, että etsimme viihdytystä sisätiloista.

Parhaaksi sadepäivän viihteeksi nousi Dublinin luonnontieteellinen museo, joka oli täynnä täytettyjä eläimiä kahdessa kerroksessa. Linnut ja merenelävät olivat vähän onnistuneimpia kuin nisäkkäät, mutta taksidermialle hihittely kiljuvien lapsiperheiden keskellä oli yksi matkan kohokohdista.

Museo on ilmainen ja auki joka päivä. Kulman takana oleva St Stephen’s Green ja sen ympärillä sijaitsevat kahvilat olivat myös sateisena päivänä vierailun arvoisia.

  • pebaline

    I have no idea what happened to the English translation on this, but on a rainy Sunday we visited the museum of natural history in Dublin and it was ace! It’s chock full of taxidermy (some more lifelike than others) and it’s great little stop when the weather isn’t great. It’s also close to St Stephen’s Green where they have a great variety of cafes and restaurants to huddle in from the weather.