Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Cornwall yhteenveto

Koska vietin Cornwallissa vain pitkän viikonlopun, keskityimme paikallisiin nähtävyyksiin ja rentoon menoon. Lähimmistä kaupungeista poikkesimme vain Padstow’iin ja Wadebridgeen ihailemaan ‘vilkkaampaa’ elämänmenoa (ylläoleva kuva on Padstow satama).

Sää oli tuulinen ja välillä oikein kesäinen. Maisemat sitäkin upeammat, kuten aina. Atlantin aaltojen kohinaa haluaisin olla vieläkin kuuntelemassa, mutta kesäinen Lontoo on ihan OK kakkosvaihtoehto. ;)

Since I only spent 4 nights in Cornwall this time around, we made most of it by visiting our favourite places including the local beach. Padstow and Wadebridge are some of favourite towns (the 1st photo is from the Padstow harbour).

I could spend hours just being by the sea and listening to the waves crashing in, but being back in London summer is not a bad thing to be honest.