Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

London Eye

On hassua ajatella, että rakas London Eye oli alunperin ajateltu purettavaksi pari vuotta pystytyksensä jälkeen!

Vuonna 2005 purku-uhka oli jo niin konkreettinen, että Lontoon pormestari puuttui asiaan ja pelasti tilanteen. Lontoon suuren suureen maailmanpyörään kerkeää siis kyytiin vielä vähintään seuraavat 17 vuotta. :)

Did you know that the London Eye was originally planned to be a temporary structure and faced dismantling in 2005? Mayor of London came to rescue the negotiations, securing a 25-year land lease on the South Bank meaning we can enjoy this enormous ferris wheel for at least another 17 years. :)