Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

turistina

Pääsen taas leikkimään turistia, sillä minulle saapuu viikoksi Lontoossa ensikertaa vierailevia sukulaisia. Oma Lontoon keskustan turistikiertue/kävelyreitti onkin testattu monta kertaa, ja se on aina saanut kehuja ja kiitosta. :)

Tällä kertaa aion kurkata mitä viikolla tapahtuu myös IanVisits-blogin kautta, joka listaa Lontoon tapahtumia päivittäin. Ianin kalenteri on aivan mahtava niin Lontoossa vieraileville kuin täällä asuville!

  • Riina Vee

    Paljasta nyt hieman tätä kehuttua kävelyreittiäsi, kiinnostaisi kovasti kuulla. Itse asun Birminghamissa mutta Suomivieraiden kanssa tulee useinkin käytyä parin päivän visiitillä Lontoossa ja tuntuu siltä, että oma kiertueeni siellä on aika suppea.

  • Sophia

    Samaa tulin sanomaan, että olisi mahtava kuulla tarkemmin kiitosta herättäneestä kävelykierroksestasi. Itse kun olen Lontoota tuntevana joutunut muutamaa jo kierrättämään keskustan nähtävyyksillä, mutta en ole vielä saanut muodostettua mitään järkevää reittiä, jolla ehtisi nähdä mahdollisimman tehokkaasti mahdollisimman paljon.

  • Anonymous

    Reitti ja kartta loytyy blogista 12.9! :)