Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

London blog love

Ennen olin tosi nirso muille Lontoo-aiheisille blogeille. Halusin, että Lontoo on vain yksin minun. :) Nykyään tykkään lukea muidenkin näkemyksistä ja kokemuksista Lontoossa todella paljon.

Lontoon lempparibloggaajiani ovat seuraavat niin suomalaiset kuin muunkin maalaiset:

BritannikaSuomalainen Annika kirjottaa kivasti Lontoosta, elämästään ja matkustelustaan hyvin kuvin höystettynä.

Curious London – Ennemminkin suositteluja kuin tarinoita sisältävä blogi, jossa lontoolainen Emily esittelee mielenkiintoista ja aitoa Lontoota. Tämän blogin kautta olen löytänyt aivan uutta Lontoota itsekin ja hassuja paikkoja ja tapahtumia.

Linn WibergSupersuosittu ruotsalainen Linn on blogikuuluisuus kotimaassaan. En muista miten blogiin eksyin, mutta sen ihanan nuorekas ja ironisen hipster-meininki vei mukanaan.  Tätä blogia seurailen kai kaukaista omaa parikymppisen Lontoota nostalgisena ikävöiden. :D

London Plus Love – Anna jakaa mietteitä elämästään ja töistään blogissaan. Ajatukset ja kokemukset liippaavat niin läheltä omiani varsinkin Lontooseen muuton ajoilta, että ihan senkin takia seuraan mielelläni tätä blogia.

London Eater – Harmittavan harvoin päivittyvä Lontoon ravintola- ja ruokavalikoimaan keskittyvä blogi.  Kang syö, arvostelee ja suosittelee Lontoon valtavaa ja vaihtelevaa ravintolamäärää hyvin ja postauksia kannattaa odotella. :)

Subway to Venus  – Paulan blogi on enemmän kuin Lontoota, siihen kuuluu koko maailma. Blogin nuori naisenergia ja reissukuvat ovat mukaansatempaavaa ja Paulan musiikkisuositukset ovat olleet tosi hyviä matkan varrella. 

Tamarind & Thyme – Toinen ravintola- ja ruokablogi joka keskittyy huokeampiin vaihtoehtoihin Lontoossa. Mukana on kokkauskursseja ja luksus-Lontootakin, ja paljon kuolausta aiheuttavia ruokakuvia.

What Katie Does – Yksi kuuluisimmista Lontoo-bloggaajista, jonka koti, matkat ja kuvat ovat yhtä inspiroivia kuin kateuttaherättäviä – suosittelen ihan kympillä sillä tämä lifestyle-blogi on hyvin kirjoitettu ja Katien valokuvat tuovat tekstit hienosti esiin.

Mitä muita Lontoo-blogeja seurailette ja suosittelette? 

Above is a list of my favourite London blogs I read and follow. Some are Finnish, most written in English. I recommend them all!