Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

popot

Piia toivoi kuvia lontoolaisten kengistä. :) Kuvat ovat viime viikon kotimatkaltani Camdenin ja Waterloon välillä.

Kuten näkyy, lontoolaiset panostavat työmatkoillaan mukavuuteen. Kesällä naisilla näkee enemmän sandaaleja kuin korkkareita, mutta balleriinat ja lenkkarit ovat yleisempiä kenkävalintoja. Miehillä löytyy puvunkenkien lisäksi tennareita ja sandaaleja aika 50/60.

output_rRwXMT

Piia suggested I took photos of the shoes Londoners wear. I took these pictures on my commute home from Camden to Waterloo. Both men and women prefer trainers or sandals, it’s all about comfort so flats is the way to go. Anything flat to stomp around the tube, buses and streets of London. :)