Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Marble Arch

Hyde Parkin ja Oxford Streetin kulmassa jököttävä Marble Arch on yksi Lontoon aliarvostetuista nähtävyyksistä. Se oli alunperin osa Buckinghamin palatsin porttia ennen kuin se siirrettiin nykyiselle paikalleen 1820-luvulla. 1950-luvulla sen yläosassa oli poliisiasema, ja huhupuheiden mukaan siellä kykkii aina vieläkin välillä virkavaltaa. Virallisesti se on kuitenkin nyt vain pelkkä muistomerkki.

Minulle Marble Archista alkaa oikea länsi-Lontoo, ja ilahduin keväällä kun näin sen marmorin puhdistettuna näin kauniiksi. :)

 • http://pirkko.vuodatus.net/

  Hei.
  Eksyin blogiisi ja ahmin heti muutaman postauksen. Tosi kivaa asiaa ja kivasti kirjoitat :) Mun poikapuoli asuu Lontoossa ja olen muutaman kerran siellä piipahtanut, mutta nyt on edelliskerrasta jo useampi vuosi. Jatkuvaa Lontoonikävä kaihertaa. Siinäpä blogisi saa auttaa!

  • Anonymous

   Kiitos kovasti, bloggailin vuodatuksen puolella pitkat patkat ennen tanne muuttoa, mutta kiva kuulla etta uusikin blogi auttaa Lontoon ikavaan. :)

 • Taiska/TeeTee

  Vihdoin muistin käydä uudemman kerran kokeilemassa, joko blogisi saa vuodatuksen seurantaan. Silloin ihan alussa se ei nimittäin jostain syystä onnistunut. Sen vuoksi on jäänyt pitkän aikaa käymättä täällä uudessa blogissasi. Nyt onkin paljon kiinniotettavaa ja luettavaa, kun vihdoin onnistuin.
  Marble Arch on minusta tosi upea ja olen käynyt sitäkin katsastamassa joka ikinen Lontoon reissuni.

  • Anonymous

   Hei Taiska! Kiva, etta toimii – tervetuloa tanne uuteen osoitteeseen! <3