Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Lontoon sielu

Kirsi heitti kovan kuvahaasteen, ja pyysi minua kuvaamaan Lontoon ydintä/sielua/keskusta. Moni voisi väittää sen olevan Lontoon suuri maanalaisverkosto tai sen upeat puistot. Ne ovat minulle taas niinkin stereotypisesti tämän suurkaupungin verisuonisto ja keuhkot. :)

Minulle Lontoon sielu on sen vesistöt ja erityisesti Thames. Sen maisema on minulle rakas jo ensimmäiseltä Lontoon vierailultani, ja suomalaisuuden piikkin voi kai laittaa sen, että nautin juuri veden äärellä olemisen rauhasta.

Joen yli kulkevista silloista minulle yleisimmät ylitykset ovat Westminster, Waterloo, Blackfriars ja Southwark, mutta maisemat etenkin lännessä ovat ne rauhoittavammat minulle. Battersea Parkin rantabulevardilla viihdyn erittäin miellelläni. :)

Kirsi asked me to take a photo of the soul of London. Arguably it could be many things in this great city from its people, underground or parks, but as you can see from above for me it is the magnificent river Thames that runs through the whole city.