Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

snooze

Lomalta ollaan tosiaan palattu nyt karuun arkeen, ja hienoinen väsymys painaa työviikon päätteksi todella hiljaisen ja rentouttavan Suomi-viikon jälkeen. Lontoossakin alkaa kesän loppu jo häämöttää. Sen tuntee liikenteessä ja melkein käsinkosketeltavana ilmassa.

Syysihmisenä hykertelen innoissani ja odottelen lehtien kellastumista, kynttilöiden sytyttelyä, kirpeitä päiviä ja sateisen harmaita sunnuntaiaamuja.

Back to London and back to work means I’m a little bit tired at the end of this week. The end of summer is in the air in London otherwise, too and I can’t wait. Autumn is my favourite time of year. Bring on the colourful leaves, candles, nippy air and rainy grey Sunday mornings.