Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

London rule!

Tarra on vähän harhaanjohtava, mutta hauska. Ylhäältä on revitty pois sana ‘End’, sillä nämähän ovat Skotlannin itsenäistymisen promoa. Skotit äänestävät 18. syyskuuta jäävätkö he UK:n vallan alle vai eivät.

Gallupit ovat tällä hetkellä hieman ristiriitaisia tuloksen ennustamisesta, mutta ennen äänestystä tilannetta voi seurata mm. BBC:n Poll Trackerin kautta.

This sticker is a little misleading, but funny. The word ripped off at the top is ‘End’ as this is of course as this is a promo sticker for the Scottish indepedence vote taking place on 18th September. At the moment the polls are inconclusive, but you can follow the results via e.g. the BBC poll tracker.