Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Charlie & co.

Tiiti66 toivoi kuvaa kaupunkitaiteilijoista. Keskustassa heitä on helpoin löytää Leicester Squaren ja Covent Gardenin alueilta. Trafalgar Squarella sijaitsevan National Galleryn edessä saattaa bongata jonkinlaisia viihdyttäjiä, mutta paras pätkä varsinkin miimikoiden ja katusoittajien nauttimiselle on London Eyen ja Tate Modernin väli South Bankillä.

Tiiti66 wishes for a photo of London street artists. You can easily spot some in the West End anywhere on the Leicester Square/Covent Garfen/Trafalgar Square sector. My favourite place to enjoy the mimes and musicians is however the stretch between the London Eye and Tate Modern on the South Bank.