Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

back to big smoke

Vaikka lomalla on kivaa, on kotiinpaluussa jotain kutkuttavaa. Tuttujen maisemien kiitäessä junan ikkunoiden ohi huomaakin yhtäkkiä ymmärtävänsä kaiken mitä ympärillä sanotaan. Avoimesta ikkunasta leijuu paahtoleivän ja huuhteluaineen tuttu tuoksu, jotka siirtävät minut lopullisesti Englannin kamaralle.

I love travelling, but returning back home is sometimes just as lovely as being away. Getting grounded back to England starts from the little things like the familiar scenery rushing past the train windows, the realisation that you can understand what is spoken around you and the scents of toast and fabric conditioner wafting in the air.