Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Pearly royalty

Varma syksyn merkki Lontoossa on jokavuotinen sadonkorjuujuhla, jota viettävät syyskuun viimeisenä sunnuntaina Lontoon pearly kingit ja queenit. (Kuinkakohan nuo tittelit edes suomeksi kääntyisivät? :D)

Moinen perinne ja Pearlies– killat syntyivät 1800-luvulla Henry Mooren, paikallisen kadunlakaisijan johdolla, joka koristeli työpukunsa helmiäisnapeilla kiinnittäkseen itseensä ja harjoittamaansa hyväntekeväisyyteen huomiota.

Satuin eilen St Mary-le-Bow-kirkon kohdille, kun kadut valtasivat juhlajumalanpalveluksesta poistuvat ‘kuninkaalliset’.

Voi sitä iloa, kun tajusin mistä oli kyse. :)

A sure sign of autumn in London is the annual harvest festival arranged by the Pearly Kings & Queens. On the last Sunday of September this royalty gathers at Guildhall and St Mary-le-Bow church and I was lucky to be passing the church just as the service had finished. More about the Pearlies here and here!