Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

#tbt – Curtains

Alunperin 13.10.2007 julkaistu postaus Lontoon musikaaleista pätee vieläkin, mutta lippuja kannattaa muuten kysellä teatterin lipputoimistosta myös, jos menet sattumalta ohi! (Nimimerkillä permantoliput Mamma Miaan parillakympillä). Parhaimpia musikaaleja tällä hetkellä täällä ovat mm. Billy Elliot, Matilda, Phantom of the Opera, Book of Mormon, Wicked ja Lion King.

Odotellessani vieraita Norjasta tänään mietin, että mitäs kivaa keksisimme tekemistä viikonlopuksi. Yksi vaihtoehto olisi ilta teatterissa. Lontoon musikaalit ovat mahtavia, eikä niihin kannata koskaan ostaa etukäteen lippuja (ellei kyseessä ole joku sellainen näytös, jonka varmasti haluaa nähdä). Muuten kannattaa mennä mm. Leicester Squarelle, sen ympäristö on täynnä pieniä lipunmyyntitoimistoja, joista liput saa halvemmalla ja samaksi illaksi. Ennen tiskille pääsyä kannattaa valita kolme neljä musikaalia,  jotka olisivat mieleen. Jonotus kyllä kannattaa!
My advice from 2007 still stands when it comes to London musicals. Never book tickets beforehand unless you really want to see something. Instead pick 3-4 options you’re flexible with and find a theatre ticket booth anywhere between Covent Garden and Piccadilly Circus (TKTS is the obvious choice of course on Leicester Square) and see which show has cheap or affordable returns for that night. Popping in the ticket office of a theatre to ask about tickets is also worth it if you happen to pass by something you’d like to see. I recommend most certainly Billy Elliot, Matilda, Phantom of the Opera, Book of Mormon, Wicked or Lion King for a genuine London wow-factor.