Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

ropinaa

Syksyn mukana saapuvat märät balleriinat ja syysflunssa.

Kunhan tästä tokenen, toteutan kommenttiboksissa toivottua Lontoon reittikarttaa yksityiskohtineen! :)

 • wanna

  Hei! Mielenkiintoinen blogi sinulla. :) Olettaen että tunnet Lontoota kohtalaisen hyvin, niin osaisitko kertoa miten täältä Suomesta käsin voisin selvitellä mitä tapahtumia Lontoossa on Uuden vuoden tienoilla?
  Olen siis matkustamassa Lontooseen uudeksi vuodeksi, ja olen yrittänyt netistä tutkia että mitä tapahtumia ja mihin kannattaisi mennä, esim klubit, ilotulitukset jne.
  Onko ideoita ja vinkkejä?

  • Anonymous

   Uuden vuoden tapahtumat keskittyvat Lontoon keskustaan. Suurin ilotulitus on London Eyella, jolle paras nakoala on Embankmentin puolelta. Joen ranta tayttyy nopeasti ja aikaisin, joten suosittelen laheisia siltoja (Waterloo tai Westminster).

   Trafalgar Square on se perinteinen uuden vuoden party-paikka, mutta en suosittele sita ollenkaan. Se on taynna kannipaisia turisteja rakettien kera, sielta on vaikea paasta vaentungoksessa kotiin ja kaverit hukkuu helposti.

   Pubit, klubit ja ravintolat jarjestavat erityisia uuden vuoden bileita ja lisatietoja kannattaa etsia mm. Lontoon pormestarin sivujen (http://www.london.gov.uk/get-involved/festivals/newyearseve), IanVisits blogin (http://www.ianvisits.co.uk), Time Outin ja Visit Londonin (http://www.visitlondon.com/events/detail/7239205) kautta.

   Erilaista uutta vuotta voi viettaa joelta kasin, joten suosittelen ostamaan liput jollekin Lontoon partyboateista, jotka risteilee Thamesilla – ne tarjoavat musiikkia/ruokaa/erikoisen nakoalan ilotulituksille. Laivan sijaan toinen hyva vaihtoehto on joku keskustan pubeista tai klubeista. Niihin kannattaa ostaa etukateen liput, joita yleensa saa viela ihan helposti uuden vuoden aattona.