Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

I never promised you a rose garden

Jankke toivoi kuvia Lontoon pubien kukkaloistosta toukokuussa. En ole tässä välissä valitettavasti kerennyt länsi-Lontooseen nappaamaan kuvaa Churchill Armsista sen kesäisessä kukkaloistossa, mutta näitä perusulkoasuja on tultu bongailtua.

Kukka-amppelit ja -istutukset kuuluvat jokaisen itseään kunnioittavan brittipubin ulkoasuun.

Niitä löytyy tällaisesta vaatimattomasta päästä…

… ihan räpellyksiin. :D

Mutta vaikka ulkoasu muuten olisi vähän niin ja näin, kukkaloistoon aina sijoitetaan.

Jankke requested photos of the flowers decorating London pubs. Every self respecting pub will have some sort of flower arrangements invested in, especially in the summer – be it as modest, lonely or trying-to-distract-from-out-poor-paint-job quality. ;)