Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Brick Lanen ääripäät

Johanna toivoi kuvia Brick Lanelta. Se on erittäin suosittu hipster-katu itä-Lontoossa, jossa piipahdan harvoin, ja silloinkin yleensä vain Fika:n kahvilassa nauttimassa (ylihinnoiteltua) pullaa ja hyvää kahvia tai poimimassa Beigel Bakesta Lontoon parhaimmat beigelit. Kadun ääripäät Shoreditch ja Whitechapel ovat minulle paljon mieluisempia kohteita; Shoreditch monipuolisen katutaiteensa johdosta (yllä) ja Whitechapelissä sijaitsee yksi Lontoon mielenkiintoisimmista taidegallerioista Whitechapel Gallery (alla).

Johanna asked for photos from Brick Lane. The place is far too hipster for me and I only seldom pop over, most often to Fika for some Swedish coffee and cinnamon buns or to grab the best bagels in in London from Beigel Bake (it’s open 24 hours!). The far ends fascinate me more – in Shoreditch the street art is beyond comparison in London and in Whitechapel I love to pop in the Whitechapel Gallery to check out their well curated exhibitions.