Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

ristiriidassa

En ole postaillut kuvia tubesta vähään aikaan, sillä en ole ollut maanalaisessa paljon viime kuukausina. Olen sen sijaan kokeillut kulkemista töihin busseilla, sillä heinäkuun helteinen ja täyteenahdettu tube oli minulle jonkinlainen ahdistuskiintiön täyttymys. Varsinkin päivinä, jolloin joku valopää oli päättänyt laittaa lämppärin täysille Northern Linella.

Nykyään piipahdan tubeen ruuhakaikojen ulkopuolella, ja kun on pakko päästä A:sta B:hen nopsaan. Talven tullessa saatan alkaa kulkea toimistolle taas maanalaisella, mutta tällä hetkellä bussit ovat palvelleet minua hyvin.

I’ve not posted photos from the tube for a while, but there is a very simple reason for that. I’ve mostly been on the buses since the summer months on the underground were just unbearable. If black cabs were as cheap as in New York I’d be on them all the time, but for now I have to pretend the double deckers are my personal chauffeur service instead. :)