Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

the Baker Street irregulars

MrsAgatha toivoi kuvia Baker Streetiltä. Sen kuuluisin asukashan on Sherlock Holmes, joka lymyilee jo tubeasemalla.

Sherlockin patsas taas suuntaa katseensa mystiseen horisonttiin tubeaseman edessä. :)

Sherlock Holmes museo sijaitsee asemalta pohjoiseen, Regent’s Parkin puistoa kohti kuljettaessa. Museon ovinumero on Holmesin fiktionaalinen kotiosoite 221b Baker Street, vaikka  se sijaitseekin oikeasti ovien 237 ja 241 välissä.

Teema jatkuu Oxford Streetille päin kulkiessa sillä voit poiketa Holmesin fish ‘n chips-ravintolaan tai yöpyä Sherlock Holmes hotellissa. :)

MrsAgatha asked me to pop over to Baker Street and it was a pleasure to visit Sherlock Holmes who is a prominent theme in the area as soon as you step out of the tube. Up towards Regent’s Park is the Sherlock Holmes museum, but you can greet the man by his statue just outside the tube station or pay homage to the him in the Holmes fish ‘n chips restaurant or by staying at the hotel names after Sherlock if you walk towards Oxford Street. :)